Tigla Ceramica, Tabla, Jgheaburi, Burlane, Invelitori – alege acoperisul perfect! Expansiunea si succesul nostru continuu depinde de identificarea si satisfacerea nevoilor pe care clientul le are cand solicita servicii de montaj acoperisuri sau renovari acoperisuri, prin performanta mentinuta.

Aceasta performanta este ghidata de trei obiective principale: controlul costurilor materialelor folosite in proiectele de renovari acoperisuri , mentinerea calitatii prin montaj acoperisuri cu o echipa calificata si mentinerea programului stabilit in cazul proiectelor de montaj tigla metalica.

Fiecare proiect de montaj tigla metalica este supervizat de un manager care poseda autoritatea de a lua decizii combinata cu calitatea de a actiona in anumite situatii inainte ca acestea sa devina probleme

Tipuri de lucrari


Acoperis cu tigla ceramica

Tigla Ceramica, Jgheaburi, Burlane | Constructii Iasi | Servicii complete de Constructii si Amenajari Interioare

Fabricata din argila amestecata cu apa, uscata la aer si arsa in foc, a rezistat pe piata invelitorilor si continua sa o faca datorita faptului ca poate fi folosit pentru orice fel de acoperis (nou sau refacut). Mediul inconjurator are o influenta redusa asupra lor, datorita rezistentei mecanice mari (poate suporta greutatea zapezii sau a ghetii), rezistentei la foc, inghet, acizi, baze, materiale alcaline si radiatii ultraviolete. Printre calitati mentionam si faptul ca nu are emisii poluante, asigura o aerisire buna, permite evacuarea vaporilor de apa si are o durata de viata de pana la 150 de ani. Acoperisurile de tigla ceramica reprezinta una din cele mai evoluate forme de invelitoare pe care omenirea o utilizeaza de cel putin 2500 de ani.

Acoperis tabla Lindab

Tabla Lindab | Constructii Iasi | Servicii complete de Constructii si Amenajari Interioare

Acoperisul din tigle metalice Lindab este durabil si elegant, conferind un aspect estetic ata la constructiile noi cat si la reamenajarea cladirilor vechi-istorice. Tiglele metalice Lindab sunt executate din otel galvanizat , presate la cald oferind o protectie marita si la deformare. Putere mare la coriziune datorita depunerilor protectoare.
Aveti o paleta de 20 de culori, suficiente pentru a integra tabla acoperisului dumneavoastra in designul casei de vis.
Compania noastra asigura materiale pentru acoperisul din tabla metalica Lindab.

Jgheaburi si Burlane

Jgheaburi, Burlane | Constructii Iasi | Servicii complete de Constructii si Amenajari Interioare

Un sistem de drenaj cu o estetica potrivita, pune in valoare si in acelasi timp completeaza imaginea unui acoperis finalizat .
Un sistem de drenaj bun este un sistem realizat din materiale de înalta calitate, cu un pret corect si care poate fi o solutie in orice situatie .
Sitemul de drenaj al vcasei este vital pentru sanatatea casei.
Executam sisteme de burlane pentru proiectele noi sau pentru lucrarile de reparatii si intretinere a acoperisului casei dumneavoastra.


Galerie